Jagtrejsefeber

JAGTREJSEFEBER

Bogen kan købes hos boghandlere og udvalgte jagtforretninger m.m.

Tag med på jagt på seks kontinenter

 

I Jagtrejsefeber tager de fem erfarne og anerkendte eventyrere: Claus Ballisager, Erik Hahn Pedersen, Jens Kjær Knudsen, Jørn Folner og Thomas Lindy Nissen læseren med på jagt på samtlige seks kontinenter på kloden, hvor det er muligt at gå på jagt.

 

Bogen er bygget op af levende jagtberetninger efterfulgt af utallige faktabokse med alskens brugbar information, der kan være til glæde for den rejsende jæger. Med udgangspunkt i faktaboksene vil det i nogle tilfælde være muligt for læseren helt eller delvist at arrangere en jagtrejse direkte på et specifikt revir, hos en nævnt outfitter eller helt på egen hånd via “links” og hjemmesider.

 

Bogens faktasider kommer blandt meget andet omkring relevante organisationer, etik og moral, og så giver de – i samspil med bogens direkte vejledninger til eventyren, der selv vil arrangere – også læseren en uddybende viden om de risici, der er forbundet med selvgjorte arrangementer, og dermed også hvilke fordele et velorganiseret jagtrejsebureau kan tilbyde.

 

Claus Ballisager

Har gennem de sidste 15 år arbejdet flere måneder om året hos outfittere i klodens sidste rigtige vildmark, Alaska. De senere år har han med sit kamera fulgt trofæjægere på jagt på meget udfordrende destinationer og således også i denne bog, hvor han tager læseren med på jagt i Spaniens solrige bjerge.

 

Erik Hahn Pedersen

Er direktør for Diana Jagtrejser og har været på jagt på utallige destinationer. Mange vil kende Erik særdeles godt fra de mange Hunters Video-produktioner, han har deltaget i, ligesom han er kendt for sin enorme passion for og erfaring med jagt på kapitale råbukke. En passion, han også i denne bog behandler kompetent.

 

Jens Kjær Knudsen

Opgav en lovende karriere som elitesvømmer for at kunne gå på jagt. Han er i dag en af landets mest erfarne trofæjægere med over 120 forskellige arter på væggen i jagtstuen. Jens er formand for Nordisk Safari Klub og deler i bogen ud af sin viden om jagt på tre af klodens kontinenter: Oceanien, Sydamerika og Nordamerika.

 

Jørn Folner

Er buejæger og har i lange perioder levet af det vildt, han kunne nedlægge på sine vildmarksture rundt om i verden. Jørn jager næsten udelukkende med traditionel bue og fortæller i Jagtrejsefeber om en buejagt efter kudu i Sydafrika.

 

Thomas Lindy Nissen

Rejser med kamera, pen og jagtvåben tre måneder om året. Han er freelance jagtguide i Grønland og fortæller blandt andet om jagt i Grønland. Han beretter også om andre store passioner såsom bjergjagt i Kirgisistan og jagt arrangeret helt på egen hånd i New Zealand.

 

Copyright © All Rights Reserved