Viking Guides

JAGTREJSEFEBER

VIND NEWZEALANDSK JAGT PÅ TAHR

 

Tahrjagt i New Zealand med Vikingguides:

 

Jagten inkluderer:

- Op til 6 dages jagt på tahr med Per Agerlund Jacobsen og Vikingguides i de newzealandske alper.

- Ophold.

- Forplejning.

- Transport i forbindelse med jagten.

- Jagtføring.

- En tahrbuk uanset størrelse *

- Trofæhåndtering og klargøring.

- Support af planlægning v/Thomas Lindy Nissen.

- Låneriffel af god kvalitet.

 

Præmien er personlig og kan indløses i perioden april/maj 2017.

 

* Der er mulighed for at tilkøbe ekstra trofæer af tahr, gemse og kronhjort m.fl. Hvis du ikke vil rejse alene, er der også mulighed for at tilkøbe arrangement for en eller flere af dine jagtkammerater – til Vikingguides fordelagtige priser.

Vikingguides ejes af danske Per Agerlund Jacobsen, der startede sit newzealandske eventyr for mere end 10 år siden.

 

Per er chefguide i firmaet og har gentagne gange guidet trofæjægere på skudhold af så eksklusive vildtarter som tahr, gemse og newzealandsk kronhjort.

 

Ud over at guide skriver Per Agerlund Jacobsen også mange artikler til både danske og udenlandske jagtmagasiner, og er herhjemme nok mest kendt for sine artikler i det danske magasin Jagt, Vildt & Våben – artikler som ofte også handler om den skønne og til tider ekstreme jagt i landet på den anden side af jordkloden.

 

Filosofien bag Vikingguides er at tilbyde jagt, der udvikler jagtinstinktet hos alle ivrige, rejselystne jægere. Per mener ikke nødvendigvis, det er de største trofæer, der giver de bedste jagtoplevelser men har i stedet valgt at fokusere på de smukkeste aspekter af jagten i New Zealand Vinderen af denne jagtrejse – der for mange aldrig bliver til andet end en drøm – kan se frem til en jagt- og naturoplevelse for livet. Og ikke mindst kan vinderen glæde sig til at jage med en guide, der lever og ånder for naturoplevelsen og jagtens rene væsen.

 

Læs mere om Vikingguides på: www.jagtinewzealand.dk

Copyright © All Rights Reserved