Seljakt.net

JAGTREJSEFEBER

308seljakt ejes af Sigbjørn Johnsen, der er født og opvokset i vandkanten et godt stykke nord for polarcirklen.

 

Sigbjørn Johnsen kender de mange fjorde i det store lokalområde og ved lige præcis, hvor han skal finde sælerne under hvilke forhold.

 

Sæljagt er en jagtform, der stiller store krav til jægerens beslutsomhed og skydeevner, men det er også en kæmpe naturoplevelse, som vil lagre sig i hukommelsen, på vinderne af denne præmie.

 

Ofte er man under jagten helt tæt på havørnene, som er talrige i området, men der er også mulighed for at komme helt tæt på så store rovpattedyr som spækhuggere.

 

Som vinder af denne præmie kan du med sikkerhed få en helt fantastisk tur sammen med et par gode jagtkammerater – glæd dig!

 

Læs mere om 308seljakt på: www.seljakt.net

VIND 3 JAGTREJSER

 

3 pladser på en 3 dages sæljagt i Norge med 308seljakt:

 

Jagten inkluderer:

- 3 dages jagt på spættet sæl med Sigbjørn Johnsen og 308seljakt i Nordnorge.

- Ophold

- Transport i ”reviret” i forbindelse med jagten.

- Kød og skind fra nedlagte dyr.

- Vejledning i trofæhåndtering og -klargøring.

- Support af planlægning v/Thomas Lindy Nissen.

 

Vinderen betaler trofæafgift pr. nedlagt sæl: 250,- Nkr. for spættet sæl og 500,- Nkr. for gråsæl. Det eneste du altså står for er transport til jagtområdet, forplejning, våbendokumenter samt trofæhjemtransport og trofæafgifter.

 

Præmien er personlig, og de tre pladser udtrækkes til en enkelt vinder, der dermed får mulighed for at invitere et par jagtkammerater med på en uforglemmelig jagt i Nordnorge.

 

Jagten afvikles i uge 6, 7 eller 8 i 2018.

Copyright © All Rights Reserved