Härkila

JAGTREJSEFEBER

VIND KVALITETS TØJ FRA HÄRKILA

 

1 stk. gavekort til eksklusivt, danskdesignet kvalitetstøj:

 

Præmien inkluderer:

- Et gavekort til eksklusive produkter fra Härkila på 10.000 kroner. Gavekortet kan indløses hos en af Härkilas mange danske forhandlere.

- Det er Härkila, som beslutter hvilke produkter, der er valgmulighed imellem.

 

Navnet Härkila kan spores helt tilbage til det 17.ende århundrede og stammer fra den familieejede gård i Västra Götaland på den svenske vestkyst.

 

Lige fra tidernes begyndelse var det af essentiel vigtighed for mennesker i de skandinaviske vildmarker, at de var gode jægere. Overlevelse afhang ganske enkelt af, om der kom elgkød på bordet og bjørne skind over skuldrene.

 

Härkilafamilien var dygtige jægere, og den familieejede gård blev hurtigt omdrejningspunkt for både handel med vildtkød og pelse fra vilde dyr. Kvaliteter der har overlevet i nutidens Härkila-brand.

 

Härkila siger: Trust your instinct

 

Jagt handler ikke kun om at skyde. Jagt handler om at være i naturen – i timer og dage. Jagt handler om at stole på sit instinkt og sit gear. I nogle tilfælde kan du opnå den meditative tilstand, hvor du bliver ét med naturen, og hvor alt andet mister betydning.

 

Härkilas mål er at give dig lige præcis dét … den bedste jagtoplevelse uanset udfordringer som terræn og klima.

 

I Skandinavien, hvor dedikerede jægere grundlagde Härkila, var en succesfuld jagt og respekt for naturen bydende nødvendig for at overleve i det barske, nordiske klima helt frem til vor tid. Som jægere og med denne stolte arv kender Härkila-teamet bedre end nogen værdien af pålideligt udstyr.

 

Härkila giver dig state-of-the-art udstyr dér, hvor du har mest brug for det – nemlig i naturen. Og når du så er derude, kan du være sikker på, at grejet lever op til din tillid. Den store passion for natur og jagtekspertise, som Härkila-produkterne er et resultat af, giver dig nemlig garanti for innovative high-tech-løsninger og sikrer dig markedets mest hårdføre, komfortable, vandtætte og alsidige jagtudstyr.

 

Læs mere om Härkila på: www.harkila.com

 

Copyright © All Rights Reserved